Aanbevelingen

Maartje werkt sinds 2016 naar volle tevredenheid voor ons. Zij begeleidt onze puberdochter [LVG, motorische beperking, ASS] op een persoonlijke, rustige en gestructureerde manier. Het is mooi om te zien dat Maartje onze dochter serieus neemt en in haar waarde laat om zo ZELF de wereld te ontdekken. Door haar manier van begeleiden wordt onze dochter op een prettige en veilige manier uitgedaagd zichzelf verder te ontwikkelen. We zien haar groeien. Voor ons als ouders heeft Maartje een luisterend oor en denkt ze goed mee in de vraagstukken die op ons pad komen.
– Anita

Maartje heeft een aantal jaren onze zoon(AHDH en autistisch) begeleid toen hij nog thuis woonde.  Wij waren bijzonder onder de indruk van de manier waarop Maartje onze zoon moeiteloos voor zich wist te winnen. Maartje was consequent en een beetje streng op een goede manier (duidelijk, wel met humor en veel warmte). Maartje was professioneel, enthousiast en erg betrouwbaar. Wij konden altijd op haar rekenen en Kevin was dol op haar. Wij wensen Maartje veel succes voor de toekomst.
– Sylvie

Maartje heeft eerst onze zoon begeleid met huiswerk maken. Ze deed dat op een aangename en productieve manier. Later heeft ze onze zoon geholpen als slaaphulp. Altijd aanwezig en een fijne en vertrouwde behandeling indien nodig. Een hele fijne hulp!
– Ariënne

Maartje is een warm persoon en neemt alle tijd voor je. Ze is erg geduldig en weet op een mooie manier SAMEN met ‘cliënt’ aan doelen te werken. Problemen en/of belemmeringen bestaan er niet, wel oplossingen op korte en/of lange termijn waar Maartje graag samen met je aan wilt werken. Ik weet zeker, ook JIJ wilt dat graag met Maartje.